Huidverbetering    DSV-LINE

Collageendraden in samenwerking met DSV-line. 

Collageendraden behandeling

Wat is collageen?  Een van de belangrijkste bouwstenen van het lichaam, bevind zich in veel bindweefsels, waaronder de huid en de spieren. Deze stof, het elixer van de jeugd genoemd, vormt een van de belangrijkste aminozuren die de huid er jong laten uitzien. Het verliezen van zijn effectiviteit op de huid vanaf de leeftijd van 20 jaar vereist echter vaak aanvullende voedingsstoffen en toepassingen.

Behandeling met collageendraden.

DS V -Line collageen draad behandeling is momenteel ontzettend trendy voor het verminderen van rimpels.

Naarmate we ouder worden neemt de aanmaak van collageen, hyaluronzuur en elastine af. En zien we de eerste rimpels verschijnen.

De gepatenteerde originele DS V-line collageen draden, van runder -en viscollageen, tesamen met de unieke serums boordevol goede werkstoffen, zorgen voor meer volume in het gezicht,dit voor de absorptie van het collageen in een diepere huidlaag, waaronder de fijne lijntjes gladder worden en de diepere rimpels worden aangepakt!

De huid wordt zichtbaar strakker en steviger en versterkt de elasticiteit van de huid en zijn huidbarriere.

Het beste resultaat behaal je na een aantal behandelingen.

ADVIES : kuur van 3-5 behandelingen, 1 behandeling per 14 dagen. Na 3 a 5 maanden terug 1 behandeling of tijdens je reguliere behandeling steeds een paar draden.